ugen startede vi ud med at vi vendte snuden imod Portugal. efter en masse hullede og halv ødelagte veje, fandt vi en større by hvor vi holdte ved et hiper chinees butik, hvor vi fandt en masse wish og sjove ting. Efter det gik vi i shopping centret og brugte måske lidt for mange penge :) 
Sidst på dagen fandt vi et dejligt sted helt ned til vandet med udsigt udover Lisaboa. 
Næste dag tog vi færgen fra seixal til Lissabon, det tog cirka 15 min, og derefter gik vi til pink street, Jeronimos kloster, panoramico de monsanto, mercado de santa Clara hvor vi var på loppe marked, vi så arco de rua Augusta og sluttede turen med at køre op til Jesus santiario nacional de Christof rei
Vi sluttede dagen ved at køre til santa Susanna og sov.
Turn gik imod sagres hvor vi var på Portugals sydligste punkt og gik en tur, efter gik turen til lago´s hvor vi nød stranden et par timer. vi tog på opdagelse efter små huler i de smukke klippe udforminger der var rundt om lago´s kyst. og waaow her er smuk.! 
Efter at have vandret rundt på klippe toppene og set en helt masse smukke små strande og klipper, med koral blå vand. valgte vi at tage et lille ophold op en campingplads i 3 dage, så den har stået på strand og afslapning de sidste par dage. 
De næste par dage skal vi bare tulle imod spanien igen, men det bliver nok med en strand i ny og næ. 
Back to Top