Ugen startede ud med at tage til alvor beach, her brugte vi et par timer. Efter det tog vi en god træning og skyllede bilen og kørte til playa marinha som skulle være en af de 10 flotteste strande i EU. Vi er dog uenige.
Turen gik til Spaniens sydligste punkt tarifa, hvor vi gik ud til en borg, der var dog lukket så det blev kun til gåturen, vi kunne dog nyde udsigten ud over Afrika.
Vi trillede imod gibraltar - (Gibraltar er et britisk oversøisk territorium på sydkysten af den Iberiske Halvø. De lever af deres turisme og shipping). Meget sjovt lige at komme ind at se. 
Her fra tog vi til Marbella og besøgte en kammerart som vi fik en øl sammen med. inden vi fandt sengen og sagde det var det for den dag. 
Dagen efter brugte vi på stranden og på en tur i Puerto banús med nogle af Frederiks boys. Her efter så vi lidt film og gik i sengen og var klar til at gå ned på den eftertragtet havn i marbella.
Efter at have besøgt havnen tog vi imod alora for at finde et sted at holde for den dag, da næste dag skulle stå på hike på Caminito del Rey. da vi kom til alora så vi der var et lille slotsruin som lige skulle besøges og waow en udsigt derfra. 
vi sad I bilen og fik læst man skulle have købt bilet inden man kom op til Caminito del Rey, efter lidt mere undersøgelse, fandt vi ud af der var booket 2 uger ud i fremtiden. der tænkte vi fuck det er løgn, men vi valgte at køre der op i håb om at kunne komme afsted alligevel og rigtigt nok vi blev lige presset ind på en tur. 
Back to Top