Vi startet ugen ud med at sove i en lille by uden for Barcelona (viladecans) her var vi i 3 dage og fik vi lige styr på nogle små ting inden vi tog toget ind til Barcelona. vi fik gået byen godt tynd for attraktioner 30,5 km blev det til.  

HER EFTER TRILLEDE VI IMOD LLORET DE MAR OG KIGGE OG GÅ RUNDT OG SE BYEN. HER EFTER SLUTTEDE SPANINEN EVENTYRET  OG VI KOM TIL FRANKRIG I REGNVEJR OG MEGET TUNGE SKYR, VI TÆNKTE GODT NOK LIGE EJ DET HER SKAL VI GODT NOK IKKE VI VIL TILBAGE TIL VARMEN OG SOLEN. MEN HELDIGVIS VAR DET KUN LIGE DEN FØRSTE DAG. VI TULLEDE RUNDT PÅ LANDEVEJENDE IMOD ITALIEN MEN WOAOW NOGLE SMUKKE OMRÅDER DER ER I FRANKRIG. 
Her fandt vi en stor og meget blå sø som vi fotograferede lidt ved. 
efter en til to dage med fuld fart på i Frankrig, var vi næsten i italien, vi havde taget et stop på en mcd hvor vi lige kunne lade lidt og få styr på italiens betalingveje og miljøzoner og puha.. det er fandme da svært at finde ud af. 
Vi startede ud med at køre til pisa og se det skævetårn, det var lidt af en sjov oplevelse da pisa godt nok var bette, man kunne se tårnet fra hovedevejen og den var ikke specielt langt væk. men inden besøget tog vi et ophold på Ikeas parkeringsplads og fik planlagt lidt med sove steder osv. vi fik også skiftet bremseklodser i pisa da de godt nok var ved at være slidte eller rettersagt helt døde bag til. 
Vi har læst at tårnet er blevet rettet lidt mere op så den ikke er så skæv mere. 
Herfra tuffede vi lidt rundt og så den flotte side af italien oppe i bjergene og fandt et flot slot hvor vi lige tog nogle hurtige billeder. 
Næste uge skal vi til ROOOOOOOOOOOOM!
Back to Top